perjantai 17. elokuuta 2018

Tekniikka


Yksi epäonninen maanantai... 
Päivä on ollut vilkas ja vielä on luvassa illan BodyPump. Pidän salin esittelykierrosta asiakkaan kanssa ja ihmettelen, miten Nooran jumpassa on niin hiljaista. En kuitenkaan kiinnitä huomiota siihen sen enempää. Pian  huomaan, että virtuaalinäytöt ovat pimeänä. Hmm.. mitähän on tapahtunut? Soitan Katille jos hänellä on joku kikka kolmonen valmiina ja napsuttelen sähkökaapilla nappuloita päälle ja pois niin, että pariin otteeseen sammuu päävalotkin.
Nooralla loppuu tunti ja hän kertoo hädissään, että jatkojohdon päälle on kaatunut pullollinen vettä... Ilmeisesti sen takia on koko jumppasalin systeemit menneet johonkin oikosulkuun. Noniiin, mitäs sitten tehdään?? Suljen asiakaspalvelun ja lähden selvittämään asiaa. Asiakas huomauttaa, että sulake on varmaan mennyt. Sulake on pakko saada paikalleen, jos halutaan soittaa musiikit stereoista. 

Seuraava tuntihan on tosiaan mun, mutta vielä on kaiken sulakesäädön takia treenivaatteet vaihtamatta ja kaikki ihan kesken. Kysyn Nooralta jos hän voi aloittaa tunnin. Olishan meillä se Bluetooth -kaiutin.. ehkä voidaan käyttää sitä. Noora pystyy aloittamaan tunnin ja onnistutaankin saamaan uusi sulake vaihdettua niin, että voidaan soittaa musiikit stereoista. Hyppään Pumppiin mukaan kyykkybiisistä ja loppuviimein pidetään tunti sitten yhdessä.. Meillä kyllä tiimi toimii ja toisia autetaan. :) 
Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti