maanantai 8. lokakuuta 2018

Lapsille

Viime viikolla koettiin yksi EasyFit Vaasan historian upeimmista hetkistä, kun päästiin viemään lahjoitus Vaasan Keskussairaalan lastenosastolle. Meidän keskuksen ja EasyFit Pasilan yrittäjät Kati ja Anna olivat jo kauan kaavailleet vähän suurempaa hyväntekeväisyyskampanjaa ja nyt se saatiin toteutettua.

Kaikkien syyskuussa 2018 asiakkuuden ostaneiden aloitusmaksut ohjattiin lyhentämättömänä lahjoituspottiin. Kertynyt summa oli ihan mahtava, 3438,50€, joka tarkoittaa pitkästi yli sataa aloitusmaksua. Kiitos teille jokaiselle, että treenaatte EasyFit Vaasassa ja osaltanne mahdollistatte tällaiset tempaukset! Tässäkin projektissa jokainen asiakkuuden ostanut teki hyvän päätöksen omaa sekä lasten hyvinvointia ajatellen.


Lastenosastolla meidät otti vastaan Koordinoiva osastonhoitaja Jaana Ahola. Saatiin kiertää kahdessa kerroksessa vauvojen sekä isompien lasten osastoilla ja kyyneleet oli siinä kyllä herkässä meillä kaikilla. Anna on ennen EasyFit-yrittäjyyttä työskennellyt vauvojen osastolla ja tuttuja kasvoja näkyi monia. Potilaita oli tällä hetkellä vähemmän. Luulen, että jokainen meistä mietti, joutuuko joskus itse viettämään aikaa oman lapsen kanssa sairaalassa. Koko henkilökunta vaikutti ihanan ystävälliseltä ja lämpimältä ja lastenlääkärikin meidän kanssa jutteli pitkän tovin. Tuossa työssä täytyy varmasti olla aivan erityinen ihminen ja oma kunnioitus lasten sairaanhoitajia ja lääkäreitä kohtaan nousi kyllä entisestään.

Jaana kertoi, että meidän lahjoitus menee osaksi pottia, jolla ostetaan henkilökunnan koulusta varten uusi elvytysnukke. Nukkea ohjaa tietokone ja sen avulla voidaan simuloida monenlaisia todellisia tilanteita, esim. verenvuotoja ja erilaisia kohtauksia. Nykyään odottavien äitien hoito on niin hyvää, että ennenaikaisia syntymiä on paljon vähemmän kuin ennen ja käytännössä erilaisia tilanteita on nykypäivänä vähemmän. Näin ollen harjoitukset ja koulutukset ovat ratkaisevan tärkeitä sairaalan henkilökunnalle. Ammattitaito on kuitenkin pysyttävä koko ajan yllä ja jokaiseen tilanteeseen on varauduttava. Hyvillä mielin lahjoitettiin raha juuri tuota koulutustarkoitusta varten. 

Mukavaa viikkoa! Kiitos, että treenaatte meillä!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti