keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Workshop

Moikka!

Ensimmäiset pakkaset kipristelee aamulla nenänpäätä ja syksy on jo pitkällä. Lokakuu on pian paketoitu ja ollaan menossa Halloween-hömpötyksien kautta jouluun. Miten sun treenit sujuu?

Ootko huomannut, että EF Vaasan toimintakalenterista löytyy erilaisia Workshopeja? Workshopit on tehokkaita parituntisia, joissa saat superedulliseen hintaan, tiiviissä paketissa mahtavan tietoiskun ja uutta motivaatiota tekemiseen.


Ensi viikolla kalenterista löytyy SALI Workshop, sekä suomenkielinen, että ruotsinkielinen versio. SALI Workshop on sinulle, joka aloittelet salitreeniä tai joka olet hieman epävarma siitä, mitä salilla tulisi tehdä. Workshopin aikana käydään läpi kuntosaliharjoittelun perusasioita sekä tutustutaan salin laitteistoon. Vaikka laitteiden käyttö itsessään olisikin tuttua, on hyvä käydä liikkeet läpi. Saat varmuuden, onko suoritustekniikkasi oikea ja voit kysyä mistä tahansa laitteesta, välineestä tai liikkeestä mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Parituntisesta käteen jää liikekuvasto, josta opit rakentamaan itsellesi ensimmäisen kuntosaliohjelman. Workshopin jälkeen tiedät myös hieman enemmän lepopäivien merkityksestä sekä saat infoa harjoittelun ohjelmoinnista. Yksi SALI Workshopin käyneistä lähetti sähköpostilla ehdotuksen, että voisiko tätä kurssia suositella jokaiselle saliasiakkuuden ostajalle. Ja kyllä!

Seuraava Workshop pidetään keskiviikkona 31.10.2018 klo 16.45 - 18.45. Workshopin hinta on 39€ ja valmentajana workhopissa on Sannis. Voit ilmoittautua tai kysyä lisää sähköpostilla (viim. 29.10.2018) -> sanna-maija.alamikkula@easyfit.fi.


*******

GYM Workshop nu även på svenska!!!

Under workshoppen får du bekanta dig med gymmets utrystning och maskiner. Du får även lära dig de vanligaste sätten att bygga upp din träning, detta allt från övningar, repetitioner samt set. Efter den här workshoppen kan du förvänta dig att kunna bygga upp din träning så den blir specifik för dina mål!


GYM Workshop på torsdag den 1.11.2018 kl 17.30 - 19.30. Tränare: Christoffer Bergman. Pris 39€.
Anmälning och frågor (senast 30.10.2018) -> christoffer.bergman@easyfit.fi.

Nähdään Workshopissa!
Terveisin,
EasyFit Vaasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti