maanantai 8. tammikuuta 2018

Pienryhmävalmennukset 2018

Loppiainen on ohi ja joulun aika virallisesti paketissa. Viimeistään nyt on aika lähteä liikkeelle. Pienryhmävalmennuksia on alkamassa joka lähtöön ja jokaisen tarpeisiin löytyy varmasti jotain. Pienryhmässä tärkeä juttu ja kova motivaation ylläpitäjä on ryhmän tuki ja yhteishenki. Treenit on edullisempia, kuin yksilövalmennus, mutta silti tarjolla on ammattitaitoisen valmentajan tuki ja apu.


Tässä esittelyssä kolme tammikuussa 2018 alkavaa pienryhmää.

KUNNON HELAHOITO
Kokonaisvaltaisesti jaksamista arkeen kunnon kohotuksen kautta. Käymme läpi monipuolisia harjoitteita ja lyhyitä tietoiskuja kunnon eri osa-alueilta. Pääset tutustumaan niin liikuntaharjoitukseen kokonaisuutena, kestävyyskunnon kohottamiseen sekä lihaskuntoharjoitteluun, kehonhuoltoon kuin jaksamista tukevaan ravitsemukseenkin. Kurssin avainsanana on kokonaisvaltaisuus ja monipuolisuus. Ja tämä kaikki tehdään yhdessä rennossa ilmapiirissä, iloa unohtamatta! Enemmän energiaa arkeen, potkua kaiken kattavaan liikkumiseen ja lisää tietoa kunnon eri osa-alueista.

Tiistaisin 16.1.2018 alkaen klo 18.30
Kesto 3 kk, 12 tapaamista
Hinta 79 €/kk
Valmentaja Anniina Sulkava (anniina.sulkava@easyfit.fi)

**********

SYÖMÄLLÄ KUNTOON
Syömällä kuntoon on kuukauden tehopaketti ravitsemuksesta. Pienryhmässä pureudutaan ravitsemuksen kannalta tärkeimpiin asioihin ja puututaan yleisimpiin ongelmiin. Valmennuksen keskiössä on käytännönläheiset keinot, joilla lähdemme kehittämään jokapäiväistä ravitsemustamme pala palalta paremmaksi. Valmennuksessa käydään läpi oleellisimmat asiat, mitkä vaikuttavat tavoitteen saavuttamiseen. Ravintovalmennuksessa jokainen saa yksilöllisen ruokavaliomallin, joka tukee juuri omaa tavoitetta.

Tiistaisin klo 18.00 ja torstaisin klo 19.00
Alkaen 16.1.2018
Kesto 1 kk, 8 tapaamista
Hinta 158 €
Valmentaja Henna Kultalahti (henna.kultalahti@easyfit.fi)

***********

JUMIT VEKS
Treenaatko kovaa, mutta kehonhuolto ja liikkuvuus unohtuu helposti? Jos vastasit kyllä, kehonhuoltokurssi on pelastuksesi. Valmennuksen aikana lisätään liikkuvuutta monipuolisilla liikkuvuusharjoitteilla ja tutustutaan erilaisiin pienvälineisiin osana kehonhuoltoa. Löydät vetreyttä ja liikkuvuutta kehoosi ja saat vinkkejä kuinka voit hyödyntää toiminnallisia liikkuvuusliikkeitä treenissäsi. Tapaamiset toteutetaan miellyttävässä ja rauhallisessa Hot studiossa, jossa lämpö takaa turvallisen ja tehokkaan liikkuvuusharjoittelun.

Torstaisin 18.1.2018 alkaen klo 17.30
Kesto 1 kk, 4 tapaamista
Hinta 99 €
Valmentaja Tiina Koskela (tiina.koskela@easyfit.fi)
 





Löysitkö jo itselle kaikista sopivimman? Ilmoittaudu mukaan -> EasyFit Vaasa, pienryhmävalmennukset!

Mukavaa treeniviikkoa!
EasyFit Vaasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti