keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Tapahtumasyksy

EasyFit Vaasan syksy on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti. Kesän päätti taiteiden yö, jossa porukkaa ja ilmapallon hakijoita riitti jonoksi asti. Palloja jaettiin myös Koko perheen liikuntariehassa Botnia Hallilla. Liikuntariehassa lapsilla ja aikuisillakin oli mahdollisuus tutustua erilaisiin liikuntaharrastuksiin ja -mahdollisuuksiin. Tosi kiva tapahtuma. Ehdittekö käydä?


Syksyn avoimien ovien viikko toi kivaa pöhinää salille. Syksyn ryhmäliikuntakalenterin käynnistymisen myötä jumppatarjonta lisääntyi taas huomattavasti ja selkeästi syksyinnostus salitreeneissäkin alkoi. Jokaisesta syyskuun uudesta asiakkuudesta lahjoitetaan aloitusmaksu Vaasan keskussairaalan lastenosastolle, joten treenit on parasta aloittaa viimeistään nyt.

Ensimmäiset Kivunpoistopäivät yhteistyössä Fysioksen fysioterapeuttien kanssa järjestettiin syyskuun alussa. EF Vaasan asiakkailla oli mahdollisuus varata veloitukseton 15 minuutin konsultaatio fysioterapeutilta. Kivunpoistopäiviä on suunnitelmissa vielä uudelleenkin ja kannattaa ehdottomasti käyttää etu hyödyksi. Jo lyhyessä ajassa fysioterapeutti saa kartoitettua juuri sinun tilanteesi ja annettua muutaman vinkin jatkoa varten. Seuraathan EF Vaasan somekanavia, niin tiedät seuraavien Kivunpoistopäivien ajankohdan.

Syyskuun lopussa vuorossa on PT- ja Ryhmäliikuntaviikko. 24. - 29.9.2018 on mahtavia juttuja tiedossa, joihin kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan. Viikon aikana on valittavissa veloituksettomia luentoja sekä tekniikkavartteja ennen ryhmäliikuntatunteja. Loppuviikosta on tiedossa pari mahtavaa Workshopia. Toisessa Workshopissa avataan toiminnallisen harjoittelun saloja ja toisessa käydään läpi saliharjoittelun perusteita. Osoitteessa www.easyfit.fi/fi/vaasa/ptrl-viikko pääset näkemään tarkan ohjelman ja ilmoittautumaan tapahtumiin. Voit ilmoittautua mukaan vaikka joka päivälle. Lisätietoja saat valmentajilta. EasyFit - sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@easyfit.fi. Voit myös lähettää viestiä osoitteeseen vaasa@easyfit.fi jos jokin asia mietityttää.


Tänään 19.9. on salilla mahdollisuus käydä InBody-kehonkoostumusmittauksessa klo 16 - 20. Mittauksesta saat tarkan tuloksen oman kehon tämänhetkisestä tilasta. Easyway käy Myllykadulla mittaamassa pari kertaa vuodessa, joten kun nyt käyt ottamassa mittauksen, on sinulla valmiina hyvä vertailupohja seuraavaa kertaa varten. Paikalle voit tulla ilman ajan varausta.  Mittausta ennen kannattaa olla pari tuntia syömättä eikä mittausta kannata tehdä kovan treenin jälkeen. Mittauksen hinta on 25€. Voit maksaa kortilla tai käteisellä.

Tänään luvassa myös Air Jooga - tekniikka. Klo 17.30 Sannis odottaa sinua isossa jumppasalissa ja saat kokeilla rauhallisesti ja omaan tahtiin Air Jooga- liinaan nousua. Aina vähän jännittää tunnille osallistuminen, koska ei tiedä pääseekö liinaan vai ei. Nyt on mahdollisuus kokeilla se ensin ja vasta sen jälkeen päättää tahtooko jäädä tekniikkaosuuden jälkeen alkavalle Air Jooga - tunnille. Tekniikkaosuus on veloitukseton.

Varsinaista Air Jooga-tuntiahan pääsee kokeilemaan nyt kertamaksulla. Ainoastaan 10€/kerta EF Vaasan asiakkaille. Muille 15€/kerta. Myynnissä on nyt myös kymppikortti, jolloin kertamaksu tipahtaa EF Vaasan asiakkaille seitsemään ja puoleen euroon. Muille kymppikortti 105€. Jos haluat kysyä Air Joogasta, laita viestiä vaasa@easyfit.fi. Air Jooga - tunti on ryhmäliikuntakalenterissa keskiviikkoisin klo 18.00. Ilmoittauduthab aina asiakaspalvelussa jos haluat tulla tunnille.

Mukavaa tätä syksyä! Nyt liikkeelle!
Terveisin,
EasyFit Vaasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti