keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Yrittäjän päivä 5.9.2018



Tänä vuonna Yrittäjän päivää vietetään Suomessa 21. kerran. Minä, 
EasyFit Vaasan yrittäjä Kati Rapo, vietän sitä 8:tta kertaa. EasyFit Vaasa on toiminut pian kahdeksan vuoden ajan Myllykadulla ilahduttamassa vaasalaisten arkea. Asiakasmäärämme on jo vuosien ajan pysynyt reilusti yli 2000 asiakkaan ja se jos mikä kertoo siitä, että asioita tehdään oikein.  Olen ollut keskuksestamme aina ylpeä, mutta juuri nyt minulla on todella mahtava fiilis siitä, mitä olemme yhdessä yhtiökumppanini Anna Kallion ja upeiden työntekijöidemme kanssa luoneet. Syksy 2018 on meille merkittävä monella tapaa.

Ajauduin itse yrittäjäksi vähän vahingossa. Tulen yrittäjäperheestä. Isäni toimi yrittäjänä melkein koko työuransa ja nuorempana ajattelin, että minusta ei tule ainakaan yrittäjää. No, toisin kävi. Nyt ajattelen, että onneksi uskalsin ja valitsin tämän tien. Kiitos kuuluu perheelleni, joka on ollut aina tukenani ja tsempparina myös vaikeina aikoina. Isäni ja aviomieheni kannustivat ja uskoivat silloin, kun itsellä meinasi usko loppua. Kiitos myös parhaalle yhtiökumppanilleni Annalle, jonka kanssa yhdessä olemme vieneet EasyFit Vaasaa ja toista yritystämme EasyFit Pasilaa kohti menestystä. 

Näihin vuosiin on mahtunut paljon pelkoa, hikeä ja kyyneliä, mutta enimmäkseen kuitenkin ilon hetkiä ja paljon naurua. Päällimmäisenä tunteena minulla on kiitollisuusPerheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi kaksi pientä lasta. Välillä perheen ja yrittäjän työn yhteensovittaminen on tuonut haasteita, kun päivät venähtävät. Pääasiassa olen kuitenkin pystynyt hoitamaan työt niin, että olen saanut olla perheen kanssa kotona pidennetyn viikonlopun. Se on todella arvokasta ja harvinaista monelle yrittäjälle.

Olen erittäin kiitollinen ja ylpeä siitä, että meillä on ollut mahdollista kehittää EasyFit Vaasan toimintaa jatkuvasti. Olemme laajentaneet tilojamme tarpeen ja asiakasmäärän kasvun mukaan. Uusia laitehankintoja on tehty säännöllisesti ja asiakkaiden viihtyvyyteen on tehty satsauksia koko ajan. Minulle asiakaspalautteet ovat tosi tärkeitä ja paljon muutoksia onkin tehty asiakastoiveiden perusteella. Meillä koko henkilökunta osallistuu kehitystyöhön ja on mahtavaa, että te asiakkaat olette myös aktiivisia palautteen antamisessa. Palautteista on iso apu meille ja olemme valmiita tekemään kaikkemme, että teidän toiveita voitaisiin toteuttaa. Asiakaslähtöinen toiminta on minulle erittäin tärkeää. 

Parasta omassa työssä on tottakai ihanat asiakaskohtaamiset ja maailman parhaat työkaverit. On ihana huomata, kuinka monet asiakkaat ovat ottaneet tämän paikan omakseen ja työntekijäni tekevät töitä yhtä suurella sydämellä  kuin minä itsekin. Tärkeintä työssäni on se, että teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Haluan tarjota vaasalaisille laadukkaita ja monipuolisia liikuntapalveluja, hyvää fiilistä unohtamatta. Toivon, että EasyFit Vaasaan astuessa unohdat päivän kiireet ja saat nauttia liikunnan riemusta

Kilpailu alalla kiristyy kovaa tahtia, mutta silti enemmän ihmisiä on vielä kotisohvilla, kuin toisten salien asiakkaana. Meidän liikuntakeskus on matalan kynnyksen paikka, johon kaikki ovat tervetulleita. Toivottavasti mahdollisimman moni löytäisi liikunnan kipinän meiltä. Minulle on todella tärkeää panostaa työntekijöideni hyvinvointiin ja arvostan heitä äärettömän paljon. He ovat minulle kuin timantteja ja ilman heitä tätä paikkaa ei olisi edes olemassa. Toivon todella, että meidän tiimin hyvä olo ja fiilis välittyy teille!


Tänä syksynä päätimme Annan kanssa toteuttaa ison hyväntekeväisyyskampanjan. Olemme tehneet hyväntekeväisyyttä säännöllisesti, mutta ei ihan näin isossa mittakaavassa aiemmin. Päätimme lahjoittaa kaikkien syyskuussa asiakkuuden solmineiden aloitusmaksut (a´29,90€) lyhentämättömänä Vaasan keskussairaalan lastenosastolle. Tämä kampanja tulee näkymään vahvasti meidän syyskuun viestinnässä ja toivon, että tempaus antaa kipinän myös muille alueen yrittäjille tehdä vastaavia juttuja. Ei todellakaan tarvitse tehdä miljoonia, että voi auttaa muita. On hienoa, että voimme toiminnallamme tehdä näin merkittäviä asioita. 

Kiitos, kun saan yrittää ❤️
Kati


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti