perjantai 2. marraskuuta 2018

Halloween

Tällä viikolla salilla on vietelty Halloweenia. Jenkkihalloween on lokakuun 31. päivä ja siihen liittyvät jutut on pikkuhiljaa rantautuneet suomenmaallekin. Meillä täällä EasyFit Vaasassa ei pipo kiristä ja pieni Halloween-hömpötys passaa syksyn pimeimpään aikaan meidän mielestä paremmin, kuin hyvin. Salille onkin rantautunut hämähäkit ja kurpitsat, jumpissa on ollut välillä vähän spookympi meininki ja asiakaspalveluaikaan on maisteltu halloween-herkkuja.


Suomalaisesta kalenterista löytyy vainajien muistopäivä, Pyhäinmiestenpäivä, joka on perinteisesti tunnelmaltaan vähän erilainen, kuin amerikkalainen Halloween. Tänä vuonna Pyhäinmiestenpäivä osuu marraskuun kolmanteen päivään. Silloin muistetaan edesmenneitä rakkaita ja sytytetään kynttilät vainajien muistolle. 

Marraskuun kolmantena live-ryhmäliikunta on tauolla, mutta sunnuntaina 4.11 pääsee taas jumpalle. Vuorossa on Fitness Pilates 45 ja siihen perään ihana EasyRentoutus 15. Sali on avoinna Wellness-avaimella tutusti joka päivä klo 4 - 24.
Mukavaa viikonloppua!
Toivottaa,
EasyFit Vaasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti