perjantai 25. toukokuuta 2018

Aluepalaveri


Terveisiä EasyFit - aluepalaverista. Tällä kertaa Tampereella palaveerasi parikymmentä EasyFitiläistä eri puolilta Suomea. Muutaman kerran vuodessa keräännytään yhteen miettimään mennyttä ja tulevaa.

Palaveripäivät alkaa meille vaasalaisille aina aikaisin. Nyt kuitenkin sain hypätä vasta 6.50 - junaan tuntia aikaisemman sijaan. Junamatka meni nopsasti firman some-kanavia päivitellen ja jumppatuurauskeissejä hoitaen. Pari puhelua otin kotiin varmistaen, että tokaluokkalainen pääsee kouluun kaikki tarvittava mukanaan. Lähdin matkaan yksin, koska Ellu jäi hoitelemaan tiluksia Vaasaan ja Kati vietti ansaittua lomaa.

Sokos Hotel Tornissa oli palaveripuitteet kunnossa. Tarjoilut oli vimpan päälle ja nopsasti meni päivä. Asiaa oli vaikka kuinka paljon. Eniten kysymyksiä herätti uusi tietosuojalaki ja mietintämyssyyn laitettiin myös loppuvuoden kampanjat. Tulossa on puistojumppaa, kesäpistekisaa, nenäpäivähommia ja ties mitä kivaa. Kesäpistekisa on muuten huippukiva juttu. Siinä pääpalkintona on supersiisti EF-jopo. Puistojumppa taas alkaa heti kesäkuun alusta. 6.6 - 8.8 on tämän kesän puistojumppa-aika. Tunti on keskiviikkoisin klo 18.30 Laivapuiston viheralueella, Järvikadulla. Sateen sattuessa jumpataan sisätiloissa meillä Easyfit Vaasassa.

Kotiin matkasi mun mukanani iso nivaska muistiinpanoja esim. uusista digipalveluista. Allekirjoittanutta mietityttää myös tiukasti jo syksyn ryhmäliikunta ja puolet kotimatkasta käytinkin aikataulun pähkäilyyn. EasyFit Vaasan ryhmäliikuntakalenteri tulee laajenemaan entisestään syksyllä. Pysykäähän kuulolla, niin tiedätte missä mennään!


Mukavaa weekendiä!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti