keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Vauvasta vaariin

Kuva lainattu asiakkaalta luvan kanssa.

EasyFit Vaasassa treenaa monenikäistä porukkaa. Ikäraja kuntosalin puolelle on 15, mutta kolme kertaa viikossa saa lapsen ottaa mukaan virtuaalitunnille. Tähän asti vanhempi-taaperotunteja on ollut kaksi per viikko, mutta yleisön pyynnöstä kesäaikatauluun lisättiin viikonlopulle yksi tunti. Nyt jumppaamaan pääsee tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin, vaikka ei lapsenvahtia saisikaan hommattua.

Vanhempi-taaperotunnilla on käytettävissä koko virtuaalinäytön jumppavalikoima ja jos saliin osuu useampi vanhempi yhtäaikaa, voivat jumpparit yhdessä päättää, mikä treeni valitaan. Lapselle voi ottaa tekemistä mukaan, jotta tunnin treenit sujuu mukavammin. Lapset ovat aina vanhemman vastuulla EF Vaasan tiloissa ja toivommekin, että vanhemmat pitävät huolta etteivät lapset leiki käsi- tai levypainoilla ettei vahinkoja sattuisi.


Kuntosalin ja ryhmäliikunnan puolella liikkuvat opiskelijat, työikäiset ja seniorit sulassa sovussa. Torstaisin klo 13.00 on 60+ - porukan oma ohjattu treeniaika. Tunnilla treeni vaihtelee. Välillä jumpataan jumppasalissa ja usein tehdään kiertoharjoittelua kuntosalin puolella. 60+ - ryhmä on mahtavasti uskaltanut lähteä kokeilemaan erilaisia juttuja ja kehitystä on tullut valtavasti. Ryhmässä on todella hyvä henki ja tekemisen meininki. Tilaa on, joten kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan, miltä tässä porukassa tuntuu treenata. Treenien jälkeen juodaan aina kahvit ja höpötellään kuulumiset. Juhannukseen asti pidetään torstaitreenit normaalisti ja sen jälkeen jäädään lyhyelle kesätauolle. Elokuussa aloitellaan taas uudelleen.

Tervetuloa liikkumaan!
Terkuin, EF Vaasan poppoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti