keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Ihastu Air Joogaan



Mitä jos kokeilisit tänä kesänä Air Joogaa?

Air Jooga on ihanaa! Siihen todellakin ihastuu kertaheitolla. EasyFit Vaasan Air Jooga ei ole akrobatiatunti, vaan kehoa huoltava ja mieltä rauhoittava kokonaisvaltainen setti, jossa jokainen voi tehdä liikkeitä oman kuntotasonsa mukaan.

Air Jooga rentouttaa ja rauhoittaa. Kankaan avulla tehtävät liikkeet saavat rangan ja lihakset venymään aivan uudella tavalla. Jokainen tunti aloitetaan hengitysharjoituksilla ja päätetään rentoutukseen. Kaikki liikkeet voit tehdä halutessasi lattiaan tuettuna tai voit kokea onnistumisen iloa kokeilemalla erilaisia vaihtoehtoja asanoista ja riipunnoista.

Air Joogaa voit tulla kokeilemaan kertamaksulla tai voit ilmoittautua pidemmäksi aikaa mukaan koska tahansa. Kesällä Air Jooga  järjestetään torstaisin klo 19.00. Kertamaksu EasyFit Vaasan asiakkaille on 10€ ja muille 15€. Laita viestiä osoitteeseen vaasa@easyfit.fi jos haluat tulla tunnille mukaan kertamaksulla. Kuukausihinnat ja ilmoittautumisen pidemmälle ajalle löydät osoitteesta www.easyfit.fi/fi/vaasa/palvelut/air-jooga. Air Jooga järjestetään myös virtuaaliviikkojen aikana.

Yksityistunti kaveriporukalle tai yllätykseksi polttarisankarille onnistuu myös. Kysy lisää sähköpostilla -> vaasa@easyfit.fi

Nähdään Air Joogassa!
EasyFit Vaasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti