Kuvat: Sannis
Kesäkurpitsalla saa kivasti väriä ja vaihtelua lautaselle. Kevyesti öljyttynä ja suolalla sekä pippurilla maustettuna kesäkurpitsaviipaleet saa maistuvaksi grillissä, paistinpannulla tai uunissa.
Vasemman puolimmaisessa kuvassa kesäkurpitsalla on kevennetty makaronivuokaa. Lasagneen voi levyt korvata kokonaan kesäkurpitsaviipaileilla tai sitä voi lisätä normaaliainesten mukaan. Oikeassa kuvassa kesäkurpitsan kaverina on vuohenjuustoa... näyttävä ja hyvältä maistuva lisuke vaikkapa grilliruuan kanssa.
Kesäkurpitsa menestyy kasvimailla Suomenkin leveysasteilla hyvin. Ensi kesäksihän voisi kasvattaa vaikka omatkin kurpitsat :)
Terkuin,
EasyFit Vaasa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti