maanantai 2. heinäkuuta 2018

Ryhmissyksy 2018



Syksyn ryhmäliikunta-aikataulu on valmis. Syyskuun alusta lähtien saadaan tunteja vähän lisää ja yksi uusi ohjaajatulokaskin listalta löytyy. Arvaatko jo, kuka Kati K. meille tulee tanssittamaan Latin Mixiä? ;)

Aikatauluun lisätään siis toinen tanssitunti ja paluun tekee myös Kahvakuula. Circuitia on sen verran toivottu, että päätettiin laittaa sekin uudelleen tarjolle. Muistakaahan käydä ahkerasti, niin saadaan pitää tunnit aikataulussa. Lauantaitunnin lisäksi aikataulussa löytyy myös sunnuntaille live-jumppaa. Viikonlopun tuntien teema vaihtelee ja ainakin TBC siellä tulee olemaan aina mahdollisuuksien mukaan.

Muutaman kerran kaudessa toinen viikonlopputunneista on maksullinen Air Jooga Intro. Intron käyneillä EF Vaasan asiakkailla on mahdollisuus osallistua keskiviikon Air Joogaan hintaan 29,90€/kk tai 10€ kerta. Seurailkaahan aikataulua osoitteessa www.easyfit.fi/fi/vaasa/ryhmaliikunta niin tiedätte mitä on tulossa.

Kesän ryhmäliikunta pyörii normaalisti heinäkuun puoleen väliin saakka. Perinteiset virtuaaliviikot on tänä vuonna viikot 29 ja 30. Virtuaalitunteja jumpataan siis 16 - 29.7.2018. Tuona aikana rullaa kuitenkin livenä Puistojumppa sekä torstain Air Jooga. Air Joogaan pääset mukaan myös kertamaksulla. Ilmoittaudu osoitteeseen vaasa@easyfit.fi jos haluat tulla joogailemaan.

Mukavia treenejä!
Terkuin,
Sannis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti