tiistai 6. marraskuuta 2018

Uutta oppimassa

Personal Trainer-ala ja monet muutkin ammatit ovat jatkuvaa uuden oppimista. Työ itsessään opettaa paljon, mutta omia tieto–taitoja on hyvä päivittää jatkuvasti, että pysyy niin sanotusti ajan hermolla. Ravintoasiat herättävät monen mielessä kysymyksiä ja ravinto onkin erittäin merkittävässä, ellei jopa merkittävimmässä roolissa Personal Training - valmennuksissa. 

Personal Trainer-koulutukseen sisältyy toki itsessään jo yksi lähijakso ravinto-oppia, jonka pohjalta Personal Trainer osaa perusasioihin tukien ohjata asiakkaitaan ruokailuun liittyvissä kysymyksissä. Itse koin kuitenkin, että ravintovalmennuksen taidot jäivät tuon koulutuksen pohjalta melko pinnallisiksi ja niinpä halusin syventää niitä Ravintovalmentaja-koulutuksella.

Trainer4Youn Ravintovalmentaja-koulutus on kattava ja monipuolinen, neljä lähijaksoa sisältävä kokonaisuus. Lähijaksojen välissä teimme harjoitustöitä sekä kävimme läpi artikkeli- ja videosarjoja. Lähes jokaisella lähijaksolla oli eri kouluttaja, jolta sai ammennettua paljon tietoa myös heidän omakohtaisesta valmentamisestaan.

Nyt lisensioituna Ravintovalmentajana koen, että minulla on huomattavasti enemmän annettavaa asiakkaillani ravintoon liittyvissä asioissa. Ymmärrän selvemmin, miten suuri merkitys ravinnolla on terveyteen ja hyvinvointiin liikunnan ja palautumisen lisäksi. Mikäli sinua askarruttaa ravintoon liittyvät asiat, muistathan, että apua on saatavilla. Maalaisjärjellä, kohtuuden oppimisella ja perusasioihin keskittymällä jokainen meistä voi oppia terveellisen ja kehoa hellivän, mutta sallivan ruokavalion ja nauttia sen tuomista positiivisista muutoksista.


Aurinkoisin syysterveisin,

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti