torstai 27. kesäkuuta 2019

EasyFitin kesä


Olethan huomannut, että EasyFitillä tapahtuu kesälläkin? Kuntosali on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 4 - 24 omalla Wellness-avaimella ja treenaamaan pääset 20 tuntia vuorokaudessa. Kesällä salin puolella on väljempää ja ilmastointikin on Myllykadulla uusittu viime kesän hirmuhelteiden jälkeen. Kesä on aivan parasta treeniaikaa. Valoisat illat tuo lisätunteja päivään ja aurinko antaa energiaa. Tuntuu, että koko kaupunki herää kesällä eloon.

Ryhmäliikunnan live-tunnit pyörivät Myllykadulla normaalisti koko kesän lukuunottamatta kahta viikkoa (8. - 21.7.2019). Kahden virtuaaliviikon aikana molemmat alakerran jumppasalit ovat käytettävissä virtuaalitunteihin klo 4 - 24 joka päivä. Muutama virtuaalitunti löytyy aikataulusta. Tunti-infon löydät keskuksessa sijaitsevalta infoscreeniltä sekä lähempänä ajankohtaa verkkosivujemme online-aikataulusta. Kaikki virtuaalitunnit saat käyntiin kosketunäytöltä.

Virtuaaliviikkojen aikana jumpataan keskiviikon Puistojumppa tavalliseen tapaan. Puistojumppa ei siis muiden tuntien tavoin jää tauolle vaan pyörii aina keskiviikkoisin klo 18.30 Järvikadun Laivapuiston viheralueella. Sateen sattuessa treenit pidetään Myllykadun isossa jumppasalissa, johon mahtuu 45 jumpparia. Klikkaa seuraamaan EasyFit Vaasan Puistojumppa - tapahtumaa, niin tiedät missä mennään.

SALI - pienryhmävalmennuksessa on vapaita valmennuspaikkoja. Pienryhmässä parasta on Personal Trainerin asiantunteva valmennus ja ryhmän tuki ->

SALI - pienryhmävalmennuksessa opetellaan salitreenin kikkoja ja perehdytään erilaisiin treenimenetelmiin. Valmennuksen aikana tutuksi tulee niin kuntosalilaitteet, kuin pienvälineetkin. Treenejä tehdään monipuolisesti kuormittaen koko kehoa. Valmennuksen aikana saat treeniohjelmat myös omatoimiseen harjoitteluun.  

  • tiistaisin klo 18.30
  • 4 tapaamista/kk
  • hinta 99€/kk (1kk), 79€/kk (toistaiseksi)
  • valmentaja Nina Ylisaari -> nina.ylisaari@easyfit.fi

EasyFit Vaasan Kesäpistekisaan pääset osallistumaan keskuksessa. Kosketusnäytöltä löydät Kesäpistekisa-objektin, jota klikkaamalla pääset mukaan. Kilpailu kestää heinäkuun loppuun saakka ja kaikki tuohon mennessä viisitoista kertaa objektia klikanneet osallistuvat huikean EasyFit - jopon arvontaan. Objektia on mahdollista klikata kerran päivässä. Jopon lisäksi jaamme ahkerille treenaajille muutaman pienemmänkin palkinnon.

Mukavia kesätreenejä!
EasyFit Vaasan poppoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti