keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Miksi kesälläkin kannattaa treenata?

Monet irtisanovat tai tauottavat asiakkuuden kesäksi, koska kesällä ei tule treenattua tai salitreenaaminen muuttuu lenkkeilyksi ulkona. Tässä muutamia syitä miksi salitreeni kannattaa kesälläkin:

- Pidät yllä tai jopa kehität lihaskuntoa (jo parin viikon treenaamattomuus heikentää lihasvoimaa ja näkyy muutoksena lihaksen koossa).
- Treenata VOI myös kesällä! Napakka salitreeni vie n. 45-60min päivästäsi.
Oletko muuten ikinä laskenut kuinka kauan sometat päivän aikana? Valintoja, valintoja 😉
- Rutiini säilyy kesän ajan -> ei tarvitse aloittaa "alusta" syksyllä vaan olet jo täydessä vauhdissa! Mieti, kuinka paljon voit edistyä kesän aikana!
- Herkuttellakin saa hyvällä omallatunnolla kun on käynyt treenaamassa. In fact, kun olet ensin tehnyt kunnon hikitreenin salilla, herkkukin menee varmasti sinne oikeaan paikkaan 🍑😉💪
- Pysyt hyvässä kunnossa myös kesällä! Monet haluavat "kesäkuntoon", mutta se kesäkunto vaatii myös ylläpitoa.
Ja eikös kesällä treenaaminen olekin IHANAA?! Mikäs sen parempaa kun hyvä salitreeni ja sen jälkeen rannalle viettämään aikaa perheen ja ystävien kanssa ja syömään mansikoita. Ja ehkä jokunen jäätelö uppoaa myös. Itse fanitan ihan 💯 Treenaamisen ei tarvitse olla jäykkää tai vakavaa, uusia ideoita kehiin vaan jos tuntuu, että kesällä ei huvita kangistua kaavoihin!

Älä siis lopeta treenaamista kesällä! Jos treenit alkaa maistua puulta, ota ystävä tai vaikka oma äiti mukaan treenaamaan. Ota yhteyttä niin tehdään yhdessä treeneistä mielekkäitä.
Terkuin, PT Nina
@healthiswealthbynina

nina.ylisaari@easyfit.fi


     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti