torstai 12. syyskuuta 2019

Kick Off 18.9.2019


Keskiviikkona 18.9.2019 järjestetään keskuksella syksyn Kick off - ilta. Viimeistään nyt on aika polkaista kesän jäljiltä uinuvat treenit käyntiin ja meiltä löytyykin siihen hyvät työkalut. Illan aikana Personal Trainerit järjestävät veloituksettomia tekniikkavartteja, joiden aikana on mahdollista kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä ja oppia hyviä vinkkejä treenitulosten saavuttamiseksi.
 
Kl 16.15 Bänkpress (Chrisu)
Kl 16.45 Marklyft (Chrisu)
Under en gratis teknikkvart får du tränarens bästa övnings- och tekniktips.
Klo 17.15 SkillMill (Tiina)
Klo 17.45 Porraskone (Tiina)

Tekniikkavartteihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit vain tulla paikalle. Christoffer on koulutettu painonnostovalmentaja ja osaaminen penkkipunnerruksen sekä maastavedon tekniikassa on vailla vertaansa. Nyt kannattaa siis olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Tiina koutsaa uusimpien laitteiden käytön antaa ideoita niillä lämmittelyyn sekä treenaamiseen. Porraskone ja SkillMill ovat molemmat tämän päivän kuumin juttu kardioalueella ja kannattaa ehdottomasti ottaa tipsit niiden käytöstä talteen.

*********************


Klo 18.15 WattBike-opastus!
Keskukselta löytyy kaksi erilaista WattBikea, Trainer- sekä pro-mallit. PT Onni opastaa mitä eroa näillä kahdella pyörällä on ja kertoo kuinka saat tehot irti pyöräilytreenistä.

*********************

EasyWay InBody - kehonkoostumusmittaukset klo 16 - 20.
EasyWayn Ossi käy säännöllisin väliajoin Myllykadulla tekemässä InBody-kehonkoostumusmittauksia. Mittaus kannattaa tehdä nyt syksyn alussa ja sen jälkeen voidaan keväällä mitata uudelleen ja tarkistella tilannetta sekä tuloksia.

Mittauksen hinta on 25€. Vältä treeniä ja muuta kovaa fyysistä rasitusta mittauspäivänä. Alkoholin käyttöä kannattaa välttää jopa pari päivää ennen mittausta, Mittaukseen kannattaa tulla tyhjällä vatsalla, joten pyri olemaan syömättä vähintään kaksi tuntia ennen mittausta. 

Mittaukseen voit tulla ilman ajanvarausta.


EasyWay InBody - kroppssammansättningsanalys kl 16 - 20.
Pris: 25€.
www.easyway.fi
Ingen mat eller dryck 2 timmar innan test.
Ingen alkohol ca 48 timmar innan test.
Ingen träning 12 timmar innan test.
Kräver inte tidsbeställning.
Välkommen!

*********************
Ryhmäliikuntakattaus Kick Off - iltana on monipuolinen.
17.00 TBC 60
17.30 Spinning 30
18.10 Core 30
18.10 FysioBalance 60
18.50 EF Danza

TBC on intervallitunti, jossa askellus- ja lihaskunto-osuudet vaihtelevat. Spinning on vauhdikasta sisäpyöräilyä. Core-puolituntisessa laitetaan keskivartalon lihakset koville. FysioBalance on rauhallinen Hot Studion tunti, jossa harjoitetaan syviä lihaksia, tasapainoa ja koordinaatiota. EF Danza paketoi illan hyvällä fiiliksellä ja kivoilla tanssimoovseilla.


*********************

Illan aikana on mahdollista tuoda ystävä mukaan tutustumaan EasyFit Vaasan palveluihin. Kaikki tekniikkavartit ovat veloituksettomia. Samoin ryhmäliikuntatunnit. InBody - mittaus on kaikille saman hintainen. Muista tuoda ystävä ensin asiakaspalveluun hakemaan Welnness-avain lainaksi. Etukäteen voi täyttää vierailijapassin osoitteessa www.easyfit.fi/vaasa -> "Tutustu veloituksetta."

Kick Off - illassa nähdään!
Terkuin,
EasyFit Vaasan porukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti