tiistai 17. syyskuuta 2019

LesMills Live 2019



7.9.2019 järjestettiin Suomen ensimmäinen LesMills Live -tapahtuma Turussa. Paikalle M&M Kuntotalo Kupittaalle kerääntyi satoja liikunta-alan ammattilaisia ja muita intohimoisia liikkujia jumppaamaan kansainvälisten ja suomalaisten LesMills -ohjaajien johdolla. Tapahtuma myytiin loppuun, eikä ihme, sillä päivä oli mahtava.

Lähdimme Nooran kanssa jo perjantaina matkaan. Olimme varanneet paikat kahdeksaan eri jumppaan. Aikataulussa meille oli BODYPUMP, CXWORX, BARRE, GRIT ATHLETIC, BODYCOMBAT, BODYJAM, BODYATTACK JA BODYBALANCE.

Kaikilla tunneilla oli hieno tunnelma ja tapahtuma oli hyvin järjestetty. Liikunnan ilon pystyi aistimaan satojen jumppareiden liikkuessa samaan tahtiin discovalojen välkkyessä. Tunnelma oli kuin rock-konsertissa. Meille kohokohta oli BODYATTACK, joka on meidän molempien suosikki, mutta huippukokemus oli myöskin Rachel Newshamin luotsaama BODYCOMBAT <3. GRIT ATHLETIC oli myös meille mieluinen. BODYJAMissä jalat olivat eniten solmussa tanssikuvioissa. Ilmeisesti meidän jalat vain hyppii ja juoksee. ;)

Tervetuloa tutustumaan EasyFit Vaasan LesMills -tarjontaan. Livenä BODYPUMP, BODYSTEP JA BODYATTACK. Virtuaalivalikoimasta löydät myös mm. BODYCOMBATIN, CXWORXIN ja BARREN sekä monia muita hauskoja tunteja. LesMills -tunneilla rakenne on aina sama, riippumatta ohjaajasta, sillä koreografia on kaikille ohjaajille sama ympäri maailmaa.



Nähdään jumpilla!
Terkuin Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti