lauantai 9. kesäkuuta 2018

LauantaiLounas - Vietnamilaiset kesärullat


Kuva: Noora

Vietnamilaiset kesärullat
Rullat:
Riisinuudeli

Riisipaperi
Avokado
Korianteri
Kanan paistileike
Mausteita maun mukaan


Kastike:
Limen mehu
5 rkl kalakastiketta
Pala tuoretta chiliä
2 valkosipulin kynttä
2 rkl sokeria
n. 1dl kuumaa vettä

Kastike:
1. Sekoita sokeri kuumaan veteen, pilko chili ja valkosipuli, purista limen mehu ja lisää kaikki sokeriveteen.
2. Sekoita ja jätä tekeytymään rullien valmistuksen ajaksi.

Valmistelut:
1. Keitä riisinuudelit suolavedessä.
2. Paista ja mausta kana, leikkaa siivuiksi (pysyy mehevämpänä, kun ensin paistaa ja vasta paistamisen jälkeen leikkaa).
3. Pilko avokado ja korianteri.

Rullien pyörittely:
1. Täytä lautanen kuumalla vedellä ja upota riisipaperi veteen hetkeksi (niin että riisipaperi muuttuu löysäksi).
2. Siirrä kastunut riisipaperi kuivalle lautaselle, aseta täytteet keskelle ja pyörittele rullaksi.

Sekä kastike että rullat ovat heti valmiita, joten kun saat rullat pyöriteltyä, nauti.
Rullat ovat ehdottomasti parhaita kastikkeeseen dipattuina!

Näitä kannattaa kokeilla!
Terkuin,
EasyFit Vaasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti