tiistai 19. kesäkuuta 2018

Lomarieha


EasyFit Vaasa mukana Lomariehassa

Lomarieha järjestettiin Vaasassa 12.6.2018. Rieha on maksuton tapahtuma lapsille ja mukana on yrityksiä, seuroja ja muita tahoja. Myös EasyFit Vaasa oli mukana ilostuttamassa lapsia. Riehassa lapset saivat kokeilla erilaisia harrastuksia ja nautiskella maksuttomia välipaloja, kuten makkaraa, hedelmiä ja karkkia.

Rieha järjestettiin kolmatta kertaa Vaasassa. Me olimme mukana ensimmäistä, mutta emme varmastikaan viimeistä kertaa. Saavuimme hyvissä ajoin paikalle kokoamaan telttaa ja valmistelemaan temppurataa. Pisteellämme oli tarjolla pillimehuja sekä tikkareita ja myös EasyFrog oli mukana leikittämässä lapsia. Aikuisille jaoimme EasyFit-yllätyspusseja. Eipä siinä kauaa nokka tuhissut kun saimme alkaa jakamaan palloja. Ilmapallot olivat kyllä iso hitti. Heliumpullokin ehti tyhjentyä kesken kaiken ja päätettiin alkaa puhaltaa palloja omin voimin. Huhhu, varmaan satakunta palloa ehditiin puhaltaa. :) Onneksi saatiin vielä toinen pullo ja jatkoimme heliumpallojen jakamista.

Kaiken kaikkiaan rieha oli erittäin mukava ja oli mahtava huomata, kuinka iloiseksi lapset tulivat ilmapalloista ja koko tapahtumasta. Hienoa, että Vaasassa järjestetään tällaista upeaa hyväntekeväisyyttä. Tehdäänhän ensi vuonna samanlainen taphatuma lapsille.

Kiitos järjestäjille ja kaikille, jotka olivat mukana.

Terveisin,
Ellu ja Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti