tiistai 26. kesäkuuta 2018

Onnistumisia


Tämä ukko tuli juttelemaan huhtikuussa 2017 ja kertoi tavoitteekseen 23kg:n painonpudotuksen. Käteltiin ja ruvettiin hommiin. Aloitettiin kuntosalitreeneillä, joista oli kokemusta vain nuoruudessa, ja harjoiteltiin tekniikat kuntoon perusliikkeistä. Keväällä haettiin peruskuntoa ja kokemusta kuntosalilta ja loppuvuodesta tiivistettiin tahtia.

Loppumittauksissa vaaka näytti sen mitä aluksi asetettiin tavoitteeksi. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja aivan mieletön elämäntapamuutos on tapahtunut eikä tätä miestä enää samaksi tunnista! Kehonkoostumuksen lisäksi valkun mieltä lämmittää, kuinka paljon kehonhallinta on parantunut ja henkistä oppimista ja ymmärtämistä on tapahtunut enemmän kuin olisin osannut kuvitella. Treenien sisällön suunnittelu ja itsensä haastaminen onnistuvat tuosta noin.


Tässä asiakassuhteessa olen konkreettisesti huomannut, että sinnikkyys ja päättäväisyys vievät erittäin pitkälle. Vastoinkäymisiltä ei voi kukaan välttyä, mutta itse voidaan vaikuttaa siihen miten reagoidaan niihin. Tämä mies on osoittanut, että omalla määrätietoisuudella pääsee pieninkin ohjein mihin tahansa ja vain taivas on rajana.
Kiitos A, oon niin ylypiä susta!
Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti