tiistai 24. huhtikuuta 2018

KesäTreenit


Saako saliasiakkuuden laittaa tauolle kesäksi? Tämä kysymys me kuullaan usein kevään aikana. Moni haluaisi laittaa salimaksut jäihin kesällä, koska aikoo ulkoilla enemmän, olla mökillä, hengailla rannalla, pelata golfia ja pyöräillä. Jos haluaa lopettaa asiakkuuden kesän ajaksi, pitää lähettää sähköposti. Pitää palauttaa avain tiettyyn päivään mennessä. Pitää löytää syksyllä motivaatiota aloittaa treenit uudelleen. Pitää ostaa asiakkuus uudelleen. Pitää maksaa aloitusmaksu uudelleen. Pitää hakea avain asiakaspalvelusta. Aika monta askelta täytyy ottaa.

Mitä jos et laittaisikaan avainta, treenejä ja maksuja jäähylle kesäksi? EasyFit-treenien hinta on 29,90€/kk. Edullinen hinta ei mun mielestäni pakota treenaamaan montaa kertaa viikossa. Se ei aseta paineita, että pitää nostaa rautaa kesähelteillä joka toinen päivä ja paahtaa juoksumatolla auringon paahtaessa ulkona. Kesästä saa ja pitää nauttia. Silloin sisätreenit voi ehdottomasti olla vähemmällä ja todellakin mekin täällä kannustetaan jokaista liikkumaan ulkona ja fiilistelemään Suomen niin lyhyttä kesää.

MUTTA. Mitä jos sitä löytyiskin yksi kerta viikossa aikaa käydä puntilla? Tai yksi kerta viikossa aikaa käydä jumpassa? Tai yksi kerta viikossa aikaa käydä huoltamassa kroppaa Kehonhuolto-tunnilla? Mitä jos sateisena päivänä kaipaakin tekemistä ja kroppa haluaa liikkeelle? Mitä jos yhtäkkiä tuntuukin siltä, että olis kiva tehdä lihaskuntoharjoittelua? Mitä jos käyttäisi kesän ylläpitävään treeniin? Mitä jos ei lopettaisikaan kokonaan vaan jos antaisikin kropan palautua talven rankemmista treeneistä kevyemmällä harjoittelulla ja nauttisi siitä, että salilla voi tehdä iisimpiäkin juttuja?

Kuka tietää sen tunteen, kuinka vaikea liikkuminen on aloittaa uudelleen tauon jälkeen? Usein lihaskuntoharjoittelu on vaikeaa aloittaa syksyllä, vaikka olisikin ulkoillut ja pyöräillyt kesällä. Mitä jos pitäisikin sen säännöllisen salirytmin yllä myös kesän ajan ja tunnustelisi, miltä tuntuu syksyllä? Että tuntuisko salille lähtö helpommalta.. Tuntuisko se tavalta eikä taas uudelleen opeteltavalta asialta..

Kesällä salilla on rauhallista. Laitteet on vapaina ja pukuhuoneissa on tilaa. Jumpissa on väljempää ja tarjolla on myös Puistojumppaa ulkona. Kuntosali on auki kesän jokaisena päivänä aamuneljästä iltakahteentoista. Saunat lämpiää ja virtuaalitunnit on käytössä. 

Mitä jos et tänä kesänä irtisanoisikaan kuntosaliasiakkuutta? Mitä jos fillaroisit salille, tekisit kevyen puolen tunnin puntin ja fillaroisit rantaan uimaan sen jälkeen? Tai mitä jos sopisit kaverin kanssa treffit alkuillaksi salille ja jatkaisitte jumpan ja saunan jälkeen kaupungille? Mitä jos tekisit syksyn treeneihin lähdöstä vähän helpompaa?

Mitä jos?

Terkuin,
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti