perjantai 20. huhtikuuta 2018

Uuden tilan avajaiset


Keskiviikkona vietettiin uuden tilan avajaisia ja voi vitsi, että henkilökunta oli pähkinöinä! Lisää tilaa on kaivattu kipeästi ja nyt sitä saatiin. Koko sali on nyt jo selkeämmän, siistimmän ja tilavamman oloinen ja vielä on uudistuksia tulossa. Yksi väliseinä tullaan kaatamaan ja malttamattomana odotellaan vielä kahden isomman laitteen toimitusta.

Uudessa tilassa on nyt kolme maastavetopaikkaa. Yksi enemmän, kuin ennen. SkiErg-laitteet löytyy kokeiltavaksi myös uudesta tilasta. Yksi kyykkypaikka siirrettiin ja Roguen levypainoja tuli iso lavallinen lisää. Ruohomattoki piteni 26 metriin, joten nyt on matkaa. Uusia tankoja saatiin vanhojen lisäksi ja samassa toimituksessa tuli myös joitain pienvälineitä. Uusi kulmasoutukahva on ihan loistava. Käykäähän kokeilemassa!

Iso, iso, iso kiitos kaikille avajaisiin osallistuneille ja varsinkin kaikille, jotka lähtivät kisoihin mukaan. Fiilis oli tosi kiva ja kaikilla näytti olevan hauskaa. Kisojen palkintoina lähti kolme EF treenikassia kivoilla tuoteylläreillä ja veloituksetonta treeniaikaakin laitettiin jakoon. Kuvien Jopo muuttaa uuteen kotiin kesäkisan palkintona. Kannattaa pysyä kuulolla. 

Energistä perjantaita! Treeneissä nähdään!
EasyFit Vaasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti