maanantai 30. huhtikuuta 2018

Vappu 2018


Mukavaa vappuaattoa! Tiesittehän, että sali on tänään ja huomennakin ihan normaalisti auki. Klo 4 - 24 pääsee Wellness-avaimella treenaamaan. Asiakaspalvelussa luukut auki tänään maanantaina klo 15 - 18 ja vappupäivänä huilitaan. Live-ryhmäliikunnassa maanantaina RVP 45 klo 16.45. Puikoissa Sannis. Vappupäivänä rullaa virtuaaliryhmis.

Vapun jälkeen vaihdetaan kesäaikaan. Asiakaspalvelun uudet aukioloajat ->

Ma-ti klo 16 - 19
Ke klo 16 - 18
To klo 10 - 13
Muina aikoina ma-pe sopimuksen mukaan.

Ryhmäliikunnan aikataulun löydät tutusta osoitteesta www.easyfit.fi/fi/vaasa/ryhmaliikunta.

Vapun jälkeen keskiviikkona palataan heti normaaliin päiväjärjestykseen. Tiinan Kehocrossi treenaa klo 19.30 ja mukaan mahtuu vielä. Ennen kesää ehtii kivasti vielä kohottaa kuntoa ja saada lisäboostia. Seuraavilla viikoilla on luvassa esimerkiksi Air Joogaa, keskivartalon vahvistusta, puistojumppaa ja tutustumista Crossfitin maailmaan. Voit kokeilla ensin yhden kuukauden ja päättää sen jälkeen jatkosta. Ilmoittaudu mukaan täällä!

Torstaina 3.5 klo 17.30 on luvassa kahden tunnin Sali Workshop. Jos kaipaat apua salitreenin aloitukseen, lähde ihmeessä mukaan tähän työpajaan. Mukaasi saat perusliikkeiden liikepankin ja rohkeutta lähteä kokeilemaan harjoittelua kuntosalin puolella. Ilmoittautumiset täällä.

Torstaina jumppaillaan myös LesMills-tupla heti aamusta. 7.00 BodyStep 30 + 7.35 BodyPump 30. Kaikki aamuvirkut mukaan! Seuraavan kerran sitten kesäkuun ensimmäisenä torstaina.

Hauskaa vappua ihan kaikille!
Toivottaa EasyFit Vaasa poppoo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti