lauantai 7. huhtikuuta 2018

LauantaiLounas - Pinaattiporkkanaletut

Kuva: Kati

Pinaatti-porkkanaletut raikkaan salaatin kera


3 kananmunaa

7 1/2 dl maitoa
4 dl jauhoja
1 tl suolaa
150 g pakastepinaattia
2-3 porkkanaa

Ota pinaatti sulamaan hyvissä ajoin. Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi.
Riko munat kulhoon ja lisää maito. 
Sekoita jauhot ja suola muna-maitoon, vispaa kunnes seos on tasaista. 
Lisää joukkoon porkkanaraaste ja pinaatti. 
Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. 

Paista lettuja pannulla ja tarjoa raikkaan salaatin ja puolukoiden kanssa. Tämä edullinen ruoka maistuu koko perheelle. Tästä annoksesta riittää pari isoa lettua neljälle hengelle.

Mukavaa lauantaita!

Terkuin,
EasyFit Vaasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti