Kuvat: Ellu
Keräkaali on aina edullista ja hyvää. Varhaiskaalin satoaika alkaa olla käsillä ja siitä on helppo laittaa maittava ruoka. Kokeilepa tätä helppoa reseptiä jos et halua viettää koko viikonloppua hellan ääressä.
Kaalijauhelihapaistos + riisi
Puolikas keräkaali
puolikas kukkakaali
400 g jauhelihaa
1 sipuli
Keitettyä riisiä
Suikaloi kaalit ja silppua sipuli. Ruskista jauheliha sipulin kanssa ja lisää kaali vähän ennenkuin jauheliha on täysin kypsää. Paista käännellen seosta kunnes liha on kypsää ja kaalit pehmenneet. Kokoa lautaselle riisiä ja jauhelihahaaliseosta. Lisää kaveriksi vielä esimerkiksi salattia.
Mukavaa lauantaita!
Terkuin,
EasyFit Vaasa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti